was successfully added to your cart.

Winkelwagen

2019-09-15 | Huldiging WW2 veteranen in Eerde

By 26 september 2019Uncategorized

Vandaag was Marco Kroon aanwezig in Eerde bij de huldiging van 20 WW2 veteranen. Deze helden werden tijdens een ‘Victory dinner’ gehuldigd, georganiseerd door Bram Bom (voorzitter Amerika-Holland stichting) en Frits van Eerd (Jumbo supermarkten). Marco: “ik had de eer om aan tafel te zitten bij de 95 jarige oud-cavalerist Alan King. Ik kwam erachter dat deze held mogelijk direct of indirect verantwoordelijk was dat ik daar aan tafel zat. Hij heeft namelijk met zijn tankeenheid de 53rd Welsh Division ontzet gedurende de bevrijding van ‘s-Hertogenbosch. Mijn opa was lid van de 53rd Welsh Division en betrokken bij de zware gevechten rondom de bevrijding van deze stad”.