was successfully added to your cart.

Winkelwagen

2019-11-11 | TV opnames DREAMSCHOOL

By 5 december 2019Uncategorized

Vandaag had Marco Kroon TV opnames voor de allerlaatste aflevering van het derde seizoen van DREAMSCHOOL. Deze werd opgenomen in de kookstudio van niemand minder dan Ron Blaauw. De kids hadden voor deze speciale kerstaflevering gekookt voor de docenten die het afgelopen jaar hebben geprobeerd om op hun eigen wijze de ‘studenten’ levenslessen voor te schotelen. De sfeer was erg goed en het weerzien met de kids hartverwarmend. Marco: “het was super om te horen dat het met het merendeel inmiddels stukken beter gaat. Nagenoeg iedereen is bezig met een studie of heeft een fulltime baan. De lessen en tips & tools die de docenten hebben aangedragen hebben blijkbaar een positieve wending gegeven aan het leven van de kids. Gedurende de avond werd er niet alleen een heerlijke ‘sterrenmaaltijd’ geserveerd maar werd er ook een quiz gehouden. Meedoen was daarbij belangrijker dan winnen. Maar dat is natuurlijk makkelijk zeggen als teamcaptain van het winnende team”.

Bekijk de uitzending op NPO op 16 december a.s.