was successfully added to your cart.

Winkelwagen

2020-01-31 | Peptalk voor bokstalenten

By 13 maart 2020Uncategorized

Majoor Marco Kroon heeft vandaag, i.h.k.v. van “coaching en begeleiding” in de de voorbereiding op hun belangrijke gevecht dit weekend, een tweetal jonge, zeer getalenteerde bokstalenten uit het Nederlandse boksteam in een vurige en persoonlijke presentatie toegesproken.
Het betrof Cas van Peer, 63 kg en Max van der Pas ,75 kg. Ook Steef Schoemaker, hun maatje en beginnend bokser, was aanwezig. Cas en Max zullen morgen allebei uitkomen in de halve finale van de Nederlandse kampioenschappen in Rotterdam waar zondags tevens de finales worden gebokst.
Gedurende de motiverende en uiterst inspirerende peptalk, hingen de jonge boksers zichtbaar aan zijn lippen.
Met name Kroon’s TRINITAS CORONA (Drie-eenheid van Kroon) vergrootte de bewustwording van het eigen handelen en was daardoor voor de jonge boksers ook eenvoudig toepasbaar binnen hun eigen trainingsmethode.
Door zijn grote ervaring op het gebied van militair leiderschap, manhandling en het creëren van draagvlak wist hij de inmiddels al in hoge mate aanwezige krijgersmentaliteit toch nog extra aan te scherpen door middels beeld en geluid zeer realistisch de overeenkomsten te leggen tussen ALLE soorten krijgers. Militair of civiel, gewapend of ongewapend.
Het credo van de krijger is universeel.

De meeting was geïnitieerd door Andy van Peer, vader van een van de boksers en tevens voorzitter van de Roosendaalse boksschool “Highschool of boxing” .

“Mannen, geweldig om dat heilige vuur in jullie ogen te zien. Ik wens jullie veel succes en sta mentaal in jullie hoek!
Niet vergeten. Of je nu succes hebt of faalt dit weekend… Maakt niet uit….
De ervaring is ALTIJD winst. Als je je maar 200% inzet.”
“De grens van het menselijk uithoudingsvermogen is pas bereikt bij het verliezen van het bewustzijn”. Aldus Kroon.