was successfully added to your cart.

Winkelwagen

2020-02-16 | Ridders op bezoek bij Ridder Mayhew

By 13 maart 2020Uncategorized

Afgelopen weekend zijn majoor Marco Kroon en majoor (res) Roy de Ruiter als verrassing voor Valentijnsdag op bliksembezoek geweest in Norwich, Engeland, bij de oudste Ridder Militaire Willemsorde en hun held, Kenneth Mayhew.
Kenneth Mayhew heeft een paar weken geleden alweer 103 kaarsjes voor zijn verjaardag mogen uitblazen. Ondanks zijn zeer hoge leeftijd zit hij nog vol leven en geniet van elke dag. Een van zijn grootste passies is voetbal. Kenneth is zijn hele leven al fervent fan van “zijn” club, FC Norwich city. Omdat hij een graag gezien een bekende fan is, heeft hij onlangs als speciale VIP gast van de club, uit handen van de Nederlandse goalkeeper Tim Krul een speciaal gesigneerd teamshirt ontvangen waar hij enorm trots op is.
Als extra verrassingscadeau voor Kenneth , had Roy de Ruiter het geweldige idee geopperd om, uit respect en eerbetoon, een tweetal identieke teamshirts te laten maken zodat ze met drie ridders, samen met de familie in de juiste kleuren en in stijl wedstrijd FC Norwich city – Liverpool konden kijken afgelopen zaterdagavond.
Kenneth Mayhew genoot zichtbaar van hun aanwezigheid en kijkt alweer uit naar begin mei wanneer hij weer in Nederland zal zijn.