was successfully added to your cart.

Winkelwagen

2020-03-04 | Marco Kroon doceert op ROC Tilburg

By 13 maart 2020Uncategorized

Gisteren gaf Marco Kroon als gastdocent op uitnodiging van ROC Tilburg een lezing over “Leiderschap in de praktijk.”
Deze VeVa (Veiligheid en Vakmanschap) leerlingen worden middels een speciaal op maat gemaakte MBO 2 en 3 opleiding klaargestoomd om na het behalen van hun MBO-diploma direct aan de slag te gaan ergens binnen onze krijgsmacht. De meesten zullen binnen afzienbare tijd een leidinggevende functie gaan vervullen. Uiteraard moet er voor die tijd nog veel gebeuren, maar gezien het zichtbare enthousiasme en de tsunami aan vragen uit oprechte leergierigheid achteraf, zal het aan hun toewijding om militair te worden zeker niet liggen. Marco: “Het was me wederom een waar genoegen en grote eer om deze jonge intrinsiek gemotiveerde mensen en toekomstige collega’s een steuntje in de rug te mogen geven. Hopelijk dienen de aangedragen en tot de verbeelding sprekende praktijkvoorbeelden als klein lampje in de donkere tunnel van theorie”.