was successfully added to your cart.

Winkelwagen

2020-03-13 | Marco Kroon verzorgt workshop bij ‘De harde leerschool’

By 13 maart 2020Uncategorized

Gisteren presenteerde Marco Kroon op uitnodiging van ‘ De harde leerschool’ in Leiden de workshop ‘Weerbaarheid & Veerkracht’ aan 12 jonge deelnemers van dit sociaal gemeentelijk project.
Het project is gebaseerd op een initiatief van oud-commando’s waarbij jongeren die zich in een sociaal maatschappelijk zwakkere positie bevinden betere kansen geboden krijgen.
Gedurende dit pittige 8- weekse programma, geschoeid op militaire normen en waarden, en waarbij de teamsport rugby centraal staat, worden de jongeren op verschillende praktische vlakken geholpen en begeleid om de eerder gemaakte valse start weer recht te trekken door het zich eigen maken van zelfdiscipline, teamwork en doorzettingsvermogen.
Marco: “mannen, het was top om jullie te ontmoeten en nog mooier om mijn verhaal met jullie te kunnen delen. Hopelijk biedt deze nieuwe start veel nieuwe kansen. Succes verder in het leven mannen. Bedankt voor jullie aandacht en de daaraan gekoppelde positieve energie die jullie mij ook weer hebben terug gegeven”.